Thursday, April 11, 2013

Rings & Tings


kpoptownin tilaukseni ei ole vieläkään tullut, joten tällä kertaa kirjoitan aivan ihanasta sivusto nimeltä Rings & Tings. Olen viime aikoina ihastunut sormuksiin ja kun löysin R&T sivun, tiesin että tulisin tilaamaan sieltä paljon koruja, sormuksia lähinnä. Korut ovat todella erikoisia ja kauniita eikä hintakaan ole kovinkaan suuri, lisäksi toimitus on ilmaista. Sivulla ei pelkästään myydä koruja vaan myös laukkuja, vaatteita sekä kenkiä, mutta niitä ei ole kovinkaan paljon myynnissä.

Tilasin alle kaksi viikkoa sitten sivulta kolme korua kokeilun vuoksi ja ne saapuivat juuri äsken postilaatikkoon loistavassa kunnossa. Sormukset näyttävät paremmalta luonnossa kuin kuvassa. Harmikseni kummatkin kultaiset korut ovat liian pieniä minulle T_T Taisin tilata liian pienet koot, mutta seuraavalla kerralla tiedän ainakin että tilaan kokoa isommat. Hopeinen on all-size sormus jonka kokoa pystyy muuttamaan joten se sopi täydellisesti sormeeni. 

Onneksi serkullani on laihemmat sormet kuin minulla, joten annan kultaiset korut hänelle lahjaksi :) Tilaan kyllä itselleni uuden kukkasormuksen sillä se on todella kaunis ja haluan itselleni sellaisen. 

Ensi kuussa on paljon kpop comebackeja enkä malta odottaa MBLAQin uutta albumia/singleä/mini-albumia, pakko tilata pre-orderina heti kun tulee tieto milloin julkaistaan. Odottelen myös innolla 2NE1:n sekä EXO:n comebackeja, toivottavasti julkaisivat pian uutta materiaalia sillä tässä ollaan jo aika pitkään odoteltu että nämä kaksi ryhmää tulisivat takaisin.

Viime postauksessa puhumani video on tulossa pian. Olisin kuvannut sen alku viikosta, mutta olen ollut flunssassa joten kuvaaminen jäi vain ajatukseksi. Onneksi olen jo melkein parantunut joten ehkäpä kuvaan videon viikonloppuna.

Tässä on muuten Rings & Tings sivun linkki on tässä jos joku haluaa katsella koruja itselleen :)

No comments:

Post a Comment