Friday, April 26, 2013

Kpop Mart? Kpoptown?

Nyt kun olen tilannut paketteja moneen kertaan sekä Kpoptownista että Kpop Martista, ajattelin kirjoittaa mielipiteeni molemmista ja kertoa plussat sekä miinukset. Toivottavasti tästä postauksesta on apua :) 

Aloitetaan Kpop Martista. Kpop Martissa on edullisemmat hinnat kuin Kpoptownissa sekä laaja levy valikoima, plussaa on myös K-drama/elokuva valikoima jota Kpoptownissa ei ole. Kpop Martissa on myös LP etu (low price) uusissa albumeissa, joka siis tarkoittaa että muutaman viikon (en täysin varma ajasta) albumissa on alennettu hinta ja sen jälkeen hinta palaa normaaliksi. Kun tilaat albumin ennakkoon, saat ilmaisen posterin mukana. Kpop Mart pakkaa tilaukset todella hyvin, joka varmistaa tilattujen tuotteiden saapumisen perille täydellisessä kunnossa. Tuotteet pakataan hyvin kuplamuoviin ja tilaus lähetetään aina pahvilaatikossa vaikka tilaisitkin vain yhden albumin. Kun olet tehnyt tilauksesi, saat tilausvahvistuksen sähköpostiin sekä kuvallisen varmistuksen kun tilaus on lähetetty. Toimituksessa menee hieman enemmän aikaa kuin Kpoptownissa, mutta muuta negatiivista sanottavaa minulla ei Kpop Martista ole. Olen ollut todella tyytyväinen Kpop Martiin ja kauppa onkin suosikkini. Olen muuten myös huomannut että Kpop Mart merkitsee tilauksen hinnan pakettiin halvempana kuin mitä se oikeasti on...mikä ei ole huono juttu XD Näin voi tilata enemmän tavaraa.

Sitten Kpoptowniin. Rakastan Kpoptownin todella laajaa fani tavara valikoimaa jollaista Kpop Martissa ei ole. Kpoptown myy kuvakirjoja, hiirimattoja, kuvakortteja, tarroja, sukkia sekä muuta ihanaa tavaraa joista haaveilen :) Kpoptownissa ei ole alennuksia uusissa albumeissa kuten Kpop Martissa, mutta heillä on joskus alennus koodeja. Hinnat ovat samoissa hinnoissa Kpop Martin kanssa, vanhemmat albumit voivat olla joskus hieman halvempia Kpoptownissa. Toimitus on edullista, mutta tilausten paketointi on heikompaa kuin Kpop Martissa. Tilaukset paketoidaan kuplamuoviin ja muoviseen maxi kirjeen kaltaiseen kuoreen, ja tästä syystä omat albumini ovat joskus hieman kolhiintuneet postituksessa. Positiivista muovi kuoressa on että pienet tilaukset tulevat suoraan postilaatikkoon/luukkuun eikä niitä tarvitse lähteä hakemaan postista. Toimitus on nopeaa Kpoptownissa, tilasin viimeksi kolme eri tilausta ja ne kaikki tulivat alle kahdessa viikossa samana päivänä. Joskus tietenkin menee kauemmin varsinkin jos on pyhiä välissä jolloin posti ei kulje. Suosittelen Kpoptownia fani tuotteiden sekä pienten tilausten ostamiseen.

15 comments:

 1. osaatko sanoa, et jos tilaan kummatki shineen levyt kpoptownista ja hinnaks tulee 22.10€+postit (7.80€) eli yhteensä n. 30€, niin tuleeko tosta tulleja? XD Koska eikö paketin hinnan katsota olevan toi 22€, eikä postien kanssa?^^ Eli periaatteessa hinta "on" rajan sisäpuolella, tai ei ainkaan kovin paljoo sitä ylitä ._.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei pitäis tulla tulleja. Mulla ylittäny joskus kpoptownin tilaus yli 35€ eikä tullut lisä maksuja :)

   Delete
  2. Jee okei, sit ehkä uskallan tilata^^

   Delete
 2. Haluisin tilata monta albumia kerralla, mutta hinta ylittää aina tullirajan, mikä vähän pelottaa/epäilyttää mua... En nimittäin halua yhtään mitään ylimääräisiä maksuja >< Siks ajattelin kysyä, että mitä tuo käytännössä tarkoittaa, että kpopmart merkitsee hinnan halvemmaksi kuin mitä se on. Siis esim. jos tilaa yli 30e niin laittaako ne tyyliin vaikka 20e? :D oon tähän mennessä tilannut vain kpoptownista ja olisi vaihteeksi kiva kokeilla kpopmart:ia ^^ voisin tilata ehkä kerrankin vähän enemmän kuin yhden albumin

  ReplyDelete
  Replies
  1. Esimerkkinä, tilasin muutama päivä sitten Kpopmartista JYJ:n In their rooms albumin mikä makso $16, mutta paketin kuvassa jonka sain sähköpostiin oli $7 sisällön arvona. Näin on myös ollut aikaisemmissakin tilauksissani, joten uskalsin tilata viikonloppuna 30 eurolla tavaraa kpopmartista :) Suosittelen kyllä Kpopmartia, hyvä palvelu ja paketit hyvin pakattu. Hitaampi tosin kun kpoptown :/

   Delete
  2. Selvä. Taidankin sitten tilata seuraavan kerran sieltä ^^ kyllä sen odottamisenkin kestää, kun tietää että paketissa on enemmän kuin yksi albumi!

   Delete
 3. Ainiin, lasketaanko postituskulutkin tullimaksuihin vai pelkästään tuotteen hinta? :D en oo näistä asioista ihan perillä, kun omien ostosteni hinnat eivät ole koskaan edes postimaksujen kanssa ylittäneet tullirajaa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosta en oo ihan 100% varma. Itte en oo laskenu postituskuluja mukaan eikä oo vielä omat ostokset kertaakaan joutunut tulliin joten veikkaan että ei lasketa mukaan :)

   Delete
 4. eli jos tilaa vain yhden albumin kpopmartista ni sekin on niin isossa paketissa että pitää hakea postista? vai onko se sitten semmoinen pieni paketti että mahtuu laatikkoon? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Paketissa tulee, ainakin mulla tullut kaikki aina paketissa vaikka olisin tilannu vaan yhen albumin :D Pienet tilaukset kannattaa tilata kpoptownista jos haluaa suoraan kotiin.

   Delete
  2. ok, haluun vaan että albumit on ehjiä kun ne tulee :D mut kiitos vastauksesta ^^

   Delete
 5. Mulla toi Kpoptown sanoo että tarvii hyväksyä jotkut Skrill käyttö ehdot. Mutta en löydä kohtaa, jossa hyväksyä ne ehdot...... Olisko tälle mitään ratkaisua?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun ei itse tarvinnut hyväksyä mitään käyttöehtoja kun kpoptown accountia tein eikä silloinkaan kun tilaan mitään. Outoa O_o

   Delete
 6. entä pitääkö postikulut maksaa itse vai?

  ReplyDelete
 7. tottakai pitää : /

  ReplyDelete