Friday, April 5, 2013

B.A.P- One ShotTäytyy myöntää etten ole koskaan ollut kovinkaan suuri B.A.P fani sillä Warriorin jälkeen heidän kappaleensa eivät ole olleet minun mieleeni. Huonoja ne eivät ole olleet, mutta kappaleet eivät vain ole jääneet mieleeni eikä niitä ole tullut kuunneltua kuin yhden kerran. 
Heidän uusin One Shot mini albumi on kuitenki saanut minut rakastamaan heitä! Olin varma että One Shot kappale olisi No Mercyn tapainen, mutta kun katsoin One Shotin musiikki videon, WOAH! Ilmeeni videon lopussa oli kyllä näkemisen arvoinen kun Young Jae osoittautui poliisiksi. 


 One Shot on täydellinen B.A.P kappale jota olen kuunnellut melkein joka päivä julkaisun jälkeen. Kun näin albumin myynnissä eBayssa, oli minun pakko ostaa se eikä hintakaan ollut paha, vain 11 dollaria. Kuvakorttia ei tietenkään albumissa ollut sillä muuten se olisi ollut kalliimpi. Albumi tuli eilen postissa kahden viikon odotuksen jälkeen ja on loistavassa kunnossa.

Vaikka One Shot on täydellinen kappale, oma suosikkini mini albumilta on Coma. 
Musiikki. Räppi. Laulu. Young Guk.

Pidän Coma:sta koska se ei ole kauhean nopea kappale vaan jotenkin...rauhoittava. Sen mukana on helppo laulaa ja jopa räppi sujuu minulta vaikka kuulostaakin kauhealta minun räppäämänäni. Lempi kohtani laulussa on kertosäe jonka laulavat Daehyun ja Young Jae. Ainoa negatiivinen asia kappaleessa on Himchanin ja Jong Upin vähäiset laulu kohdat :/ He ovat hyviä laulajia joten toivon että he saisivat hieman enemmän laulu kohtia, Jong Up varsinkin joka One Shotissakin sai vain kaksi lyhyttä kohtaa.

Lee Hi:n sekä Infiniten albumit eivä ole vieläkään tulleet postissa. Sain kpoptownilta viestin että vasta maanantaina lähetetty :/ Lee Hi:n albumin julkaisu venyi viikolla ja lomat olivat välissä joten saan albumin luultavasti ensi viikolla tai sitä seuraavalla. 

Olen miettinyt tekeväni videon kpop albumeistani, jossa esittelen ne ja näytän albumeitten sisällön. Kuulostaako hyvältä ajatukselta?4 comments:

 1. kuullostaa kivalta ajatukselta tuo albumeitten esittely :D

  ReplyDelete
 2. Kuulostaa hyvältä. Sä tilaat koko ajan jotain levyi!! mäkin haluun!! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pakko tilata nyt kun on viellä rahaa XD Hemmottelen itseäni kpopilla.

   Delete
  2. Äääää mäkin haluun!!! :D

   Delete