Friday, May 31, 2013

Bravo Viewtiful + Wolf


VIHDOINKIN!
 Pitkän, pitkän, pitkän odotuksen jälkeen postilaatikkoon saapui L's Bravo Viewtiful Photo Essay Book :)) Tilasin kirjan kpoptownista ennakkoon heti kun se tuli myyntiin ja odotus oli kyllä tuskallisen pitkä. Monet netti tuttavani saivat jo omansa kaksi viikoa sitten, mutta koska asun Suomessa (plääh) sain omani vasta tänään. Omani on special edition jonka mukana tulee muistio ja seitsemän postikorttia. Normaalissa painoksessa on pelkästään kirja sekä making dvd. Special editionit on melkein kaikkialla loppuun myytyjä joten olen iloinen että tilasin omani ennakkoon :) Kpoptownissa on muistastaakseni vain yksi jäljellä. 

Kirja on kyllä jokaisen L fanin aarre :) Pääsemmen tutustumaan häneen enemmän ja näemme kuka Myungsoo on. Kirjassa on paljon kuvia mutta myös tekstiä jota en valitettavasti ymmärrä sillä en lue tai puhu Koreaa. Kirjassa ei ole niin paljon Infiniten kuvia kun odotin, mutta kirja on silti täydellinen.EXO IS FINALLY BACK!!!!
Harmitti kyllä todella paljon kuinka ihmiset vuotivat albumin nettiin ennen kuin se ilmesty :( Jos vuoden on odottanut EXO:n comebackiä niin ei muutaman päivän extra odotus tapa. Itse kuuntelin vasta Wolfin eilen kun musiikki videot ilmestyivät. Minusta paras tunne on se kun kuulee kappaleen ensimmäistä kertaa kun samalla katsoo musiikki videota :)  Rakastuin Wolfiin heti ekalla kuuntelu kerralla, kun Maman kanssa meni muutama kerta. Kappale on fantastinen but let's be honest, Wolf on todella hankala laulaa livenä ja EXO on todella huono lipsynkkaamaan. Toivon hartaasti että EXO edes kerran laulais Wolfin livenä sillä monet epäilevät heidän laulutaitojaan koska Mama ei myöskään ollut helpoimmasta päästä laulaa. Ensikerralla toivon että SM antaa EXO:lle laulun jonka he voivat helposti laulaa.

On ihanaa nähdä kaikki 12 jäsentä samassa videossa ja kappaleessa. Todella hyvä idea jakaa pojat kahteen ryhmään musiikki videossa, näin jokainen saa huomiota ja meidänkin on helpompi katsoa kuutta kuin kahtatoista. Koreografia on aivan loistava! Genius!!! SM:n koreografiat on kyllä aina parhaita. Vaatetuksessa taas SM on kamala. Baekhyunin ja Suhon turtuleneck paidat, olen varma että Martina sanoo niistä jotain, ja Luhan raukka on puettu naisten paitaan (musta jossa käsissä röyhelöt). Kaikki näyttävät miehiltä paitsi Luhan XD Kain hiukset ovat kamalat, en tykkää miehillä rastoista/leteistä..mitä onkaan. D.O:sta on toisaalta tehty hottis. D.O on aina ollut oma lempparini EXO:sta ja kuolasin koko videon aikana vain hänen peräänsä. Täydellinen pakkaus. Kuulin huhua että Peter Panista tulisi kanssa musiikki video? Wolfista tulee kanssa luultavasti draama versio josta näimme pätkän tokassa trailerissa.

En jaksa odottaa albumeitteni saapumista. Tilasin molemmat versiot ja nyt vain odotan...

No comments:

Post a Comment