Tuesday, May 21, 2013

Why So Serious?Omasta mielestäni Misconceptions of Me on kokonaisuudessaan parempi albumi kuin Misconception of You. Tittle track Why So Serious? on todella koukuttava kappale ja tuntuu että olen ainoa joka pitää sitä Dream Girliä parempana XD Useammat fanit pitävät Dream Girlistä enemmän. Dream Girl oli todella hyvä kappale mutta WSS iskee enemmän minuun ehkä sen takia koska se on enemmän rokkimainen enkä saa kertosäettä pois päästäni. Harmi vain että Jonghyun ei esiinny musiikki videolla eikä myöskään live esiintymisissä TT_TT Shineeltä on tulossa pian uusi japaninkielinen single joten pääsemme taas näkemään Jonghyunia...toivottavasti. Taemin laulaa Jonghyunin kohdat ja tekee mielestäni hyvää työtä. Muistan kuinka Replay aikana Taeminin ääni oli heikko ja epäilin että hän on vain ulkonäkönsä ja tanssi taitojensa takia ryhmässä, mutta onneksi olin väärässä. Taemin on loistava laulaja :) WSS kanssa lempi kappaleeni albumilta ovat Nightmare, Excuse Me Miss ja Evil. Evil erityisesti jäi soimaan päähäni melodian takia ja kuuntelen sitä tälläkin hetkellä. Albumin kuvakirja oli samantapainen kuin aikaisemmassakin albumissa mutta kuvat olivat enimmäkseen mustavalkoisia sekä tyyli enemmän retroa.

Sitten Shineen uusimpaan japaninkieliseen singleen jossa on kaksi kappaletta, Fire ja Moon River Waltz.. Fire tuo mieleeni DBSK:n Why Did I Fall In Love With You ajoilta ja musiikki videokin oli väritykseltään ja tunnelmaltaan samankailtainen. Fire on hyvä kappale mutta ei oikein jää mieleen eikä jotenkin ole Shineen tyylinen, ainakaan omasta mielestäni. Se ei ole riittävän mieleen jäävä tittle trackinä. Toinen kappale singlellä on Moon River Waltz joka on rauhallinen ballaadi tyylinen kappale joka sopisi hyvin Japanilaisen draaman tunnusmusiikiksi. Erityisesti rakastan Onewin ääntä kappaleessa (niin kuin aina). Rauhalliset kappaleet eivät ole usein lemppareitani mutta Moon River Waltz on yksi lempi kappaleitani Shineeltä.

Buaaaaaahhhhhh!

Pitää taas hieman säästä rahaa tuleviin comebackeihin, jälleen kerran. Tilini on kohta aivan tyhjä kun kaikki tekevät comebackeja. Tällä kertaa MBLAQ ja EXO tulevat takaisin uusilla albumeilla ja CL tekee soolo singlen <3 Can't wait! Thunder on värjänny hiukset pinkiksi ja G.O:lla on sininen tukka. Minkäköhänlainen comeback on tulossa? Power Rangers?

Ensi postaus onkin sitten B1A4:n uudesta albumista joka tuli eilen postissa :)

1 comment: