Thursday, May 23, 2013

What's Going On?

Olen aina pitänyt B1A4:sta ja he muistuttavat minua hieman MBLAQ:ista hullun hauskoineen luonteineen. Kummatkin ryhmät pystyvät heittäytymään ohjelmissa ja erottuvat massasta. Tykkään miehisistä miehistä eivätkä söpöt pojat yleensä uppoa minuun, mutta B1A4:n pojat ovat onnistuneet valloittamaan tämän tytön sydämmen :)

B1A4:n neljännen mini albumin nimi on siis What's Going On? mikä on myös tittle trackin nimi. Albumi on todella hyvä ja yllätyin kuinka rauhallisia kappaleet ovat. Albumilla on viisi kappaletta jotka ovat Starlight's Song, What's Going On?, Yesterday, Good Love ja How Many Times. Kun ensimmäinen kappale Starlight's Song alkoi soimaan, en tunnistanut B1A4:n ääniä XD He kuullostivat paljon vanhemmilta enkä erottanut kuka laulaa milloinkin. Kappale oli kuitenkin hyvä ja tämä onkin ensimmäinen B1A4:n albumi jonka kaikki kappaleet ovat minun mieleeni. In the Wind albumissa oli vain muutama kappale josta tykkäsin.
Starlight's Song, Yesterday ja Good Love ovat rauhallisia kappaleita kun taas What's Going On? ja How Many Times ovat menevämpiä, joka tuo vähän vaihtelua albumiin.
Tittle track What's Going On? on ehdottomasti B1A4:n paras kappale mikä näkyy myös siinä että B1A4 voitti ensimmäisen musiikki ohjelmansa kyseisellä kappaleella. Onnea pojat! Kuinkahan monta kertaa olen soittanut kyseisen kappaleen viimeisen viikon aikana? Varmaan noin 40 kertaa? En vain voi lopettaa kappaleen kuuntelua.
Albumin mukana tulee kuvakirja sekä tarroja yhdestä jäsenestä, itse sain Jinyoungin tarrat :) Kuvakirjan kuvat ovat todella ihania, kuolasin Gongchanin kuvien perään, hän on vain niin ihana!

Tilasin muuten muutama viikko sitten itselleni kpoptownista kuvassa olevan hupparin mutta vain harmaana ja tänään se tuli postissa. Kekeke, eikö olekin ihana <3 Hupparin on todella pehmeä ja mukava päällä.

Laitoin muuten youtubeen kpop albumi myynti videon jossa olen laskenut myytävien albumeitten hintoja sekä lisännyt levyjä myyntiin, joten jos jokin albumi kiinnostaaa niin ilmoittakaa. Tarvitsen rahaa uusiin albumeihin XD Hintoihin ei sisälly postitusta mutta postitus Suomessa on noin 2-3 euroa.

16 comments:

 1. Ihana huppari!
  Vastahan sulle tuli noi SHINeen uudet albumit ja nyt jo myyt ne?! :O WHY?!?!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know TT_TT Ostan ne sitte joskus uudestaa, nyt pitää vaa saada rahaa MBLAQin ja EXOn albumeihin.

   Delete
 2. Hei hei mulle kummatkin shineet!! :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis misconceptionsit :)

   Delete
  2. Yes! Laitan huomenna tulemaan heti aamulla postissa ^^ Postituksineen yhteensä 24 euroo, laitan erikseen niin tulee suoraan postilaatikkoon/luukkuun. Onks sulla viel mun tilinumero tallessa vai laitanko sähköpostiin?

   Delete
  3. Laita sähköpostiin :)

   Delete
 3. Kuinka kauan yleensä kestää tilauksen lähettäminen kpopmartista tilattaessa? Siis onko ne kovinkin hitaita lähettämään tilauksia? :D Ja kuinka kauan yleensä kestää paketin tuleminen Suomeen? ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lähettäminen riippuu siitä kuinka paljon tavaraa tilaa ja onko jotkut pre-orderina tilattu. Jos tilauksessa on mukana yksi pre-order albumi, niin tilaus lähetetään vasta kun pre-order albumi julkaistaan. Muuten menee noin 1-3 päivää ennen ku lähetetään ja toimituksessa mulla on yleinsä menny 2-3 viikkoa.

   Delete
 4. voisin mahdollisesti ostaa tuon hello venuksen albumin, mutta mietin vielä :--)

  ReplyDelete
 5. Menisit myymään näitä ylimääräisiä CD:itäs Huuto.nettiin. Sieltä on helppo ostaa ja myydä. Voisin itekkin olla ehkä kiinnostunut sitten ostaan jotai :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huuto.nettiin vaan ei ulkomaalaiset pääse ostamaan kun on suomenkielinen sivu :/ Youtubessa menee parhaiten mulla kaupaks :)

   Delete
 6. Okei, ajattelin vaan et oisin voinut ostaa Infiniten CD:t sieltä, kun täältä ois kauheen hankalaa. Että jos voisit laittaa sinne pelkästään ne..?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on yksi kysellyt Infiniten albumista, mutta jos ei osta niin voin laittaa huuto.nettiin myyntiin :)

   Delete
 7. Onkos hello venuksen albumi vielä myynnissä??

  ReplyDelete