Tuesday, February 26, 2013

Kpop levyjen ostaminen

Olen jo pitkään harmitellut kun Euroopasta ei tunnu löytyvän yhtään netti kauppaa jossa myytäisiin kpop levyjä tai muuta kpop fani kamaa. Rakastan kpop albumeita, mutta niiden ostaminen on aina kallista, varsinkin kun tulli rajat muuttuivat alku vuodesta :( Jos tilaat EU:n ulkopuolelta jotain yli 22 eurolla niin joudut maksamaan tullissa kivan lisähinnan jotta saat paketin kotiisi. Äitini tilasi Amerikasta leivonta välineitä ja tullista tuli paketille lisä hintaa 34 euroa! Haluaisin ostaa monta levyä kerralla joka olisi halvempaa kuin yksitellen tai pareittan tilaaminen, mutta se ei onnistu tullin takia, minulla ei ole varaa maksaa kalliita tulli maksuja levy maksujen päälle. Olen tilannut itselleni levyjä monesta eri sivustosta ja varmistanut ettei lasku ylitä 22 euroa tai ainakaan ylitä sitä kauheasti.

Tilasin SHINeen The Misconceptions of You levyn kpopmartista jonka lasku oli yhteensä 15 euroa, jos olisin lisännyt siihen vielä toisen levyn, olisi hinnaksi tullut yli 30 euroa sillä postimaksu nousee mitä painavampi paketti on. Mielestäni paras sivusto josta voi ostaa uusia kpop levyjä on kyllä yesasia. Olen aikaisemmin tilannut sieltä kolme levyä (Block B- Blockbuster, EXO-K- Mama, B1A4- In the Wind), jotka saapuivat perille hyvässä kunnossa. Hinnat ovat kalliimmat kuin kpopmartissa, kpoptownissa tai dvdheavenissa, mutta postitus on 38 dollarin (?) jälkeen ilmaista, joten saan kolme levyä edullisemmin kuin mitä kpopmartissa saisin postituskulujen kanssa.

Jos sinulle ei ole väliä onko levysi uusia vai ei, niin suosittelen eBayta tai sitten ihan youtubea! Paypal olisi hyvä olla jos noilta sivuilta ostat, varsinkin youtubessa. Youtubessa on paljon levyjä sekä kuvakortteja myynnissä halvoin hinnoin. Suosittelen kuitenkin olemaan tarkka keneltä ostaa, tarkista aina käyttäjän saama palaute videoista! Kuten kaikkialla, myös youtubessa on huijareita, jotka vievät rahasi mutta eivät lähetä luvattua tuotetta.
Itse tilasin Karan Step albumin youtubesta Jilltheanimelover nimiseltä käyttäjältä ja maksettuani paypalin kautta, käyttäjä lähetti levyn minulle, joka itseasiassa saapui tänään postissa :) Levy oli juuri siinä kunnossa kun oli luvattu, joten olen tyytyväinen. Levy maksoi vain 8 dollaria ja postitus taisi olla 9 dollaria. Postitus tietenkin riippuu siitä mistä levy lähetetään. Tämän viikon aikana pitäisi vielä tulla kaksi levyä jotka ostin youtubesta ja tumblrista (Nu'est Action ja Hello Venus Venus). Jos tarvitset apua youtubesta ostamisen kanssa tai vaikka eBayn kanssa niin olen valmis auttamaan :)


1 comment:

  1. Kalliita kyl on :/ tilasin äxästä ja löysin tori.fistä käytettyjä :)

    ReplyDelete