Wednesday, February 20, 2013

SHINee's Back

 

Pitkän odotuksen jälkeen SHINee on vihdoin tehnyt paluun uudella albumilla, jonka tittle song on Dream Girl. Olen innolla odottanut tämän poika ryhmän paluuta sillä SHINee kuuluu suosikki ryhmiini ja heidän conceptinsa aina yllättävät minut. Kun SM Entertainment julkaisi teaser kuvat, luulin että kuvat eivät taaskaan liity yhtään heidän uuteen conceptiinsa sillä SM:in teaser kuvat ovat usein...harhaan johtavia?

Kun eilen katsoin musiikki videon niin en voinut lakata toistamasta sitä ja kuolaamasta suosikki jäseneni, Onewin perään. Musiikki video oli todella omalaatuinen enkä ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa kpop maailmassa, ja tämä on myös paras video SHINeeltä, ainakin omasta mielestäni. Tykkäsin todella paljon videon väreistä, lavastuksesta ja siitä etteivät he tanssineet tylsässä huoneessa tai laatikossa. Toivon että joskus Super Juniorkin saisi näin näyttävän videon. Videoita oli hauska katsoa ja nautin siitä todella paljon. Jokainen kohtaus oli erilainen ja tykkäsin mustavalkoisita kohtauksista joissa jäsenet kimpoutuivat mustasta seinästä. Yllätyin kun Minho, joka on aina karismaattinen, otti tässä videossa enemmän Taeminin roolin ja ensimmäistä kertaa pidin Minhoa söpönä >.< Key, Key, Key. Täydellinen. Rakastin Keyn vaatteita ja tukkaa. Ainoat asiat josta en videossa pitänyt oli Jonghyunin valkoiset kukka housut ja Taeminin kelta-pinkki-vihreät housut. Aaaarrgg! Toivon todella että ensi kerralla Taemin saisi "normaalimmat" vaatteet.

Sitten itse kappaleeseen! Rakastan, rakastan, rakastan! *fan girl mode on* Jo kappaleen alkaessa aloin tanssimaan tuolillani kuin hullu. Jokainen jäsen kuullosti aivan mahtavalta ja Taemin on todella kehittynyt vuosien varrella <3 Alussa en tykännyt hänen äänestään yhtään, mutta nyt rakastan. Yllätyin myös että Minho lauloi sillä hän usein vain räppää ja täytyy sanoa että vaikka laulu kohta olikin lyhyt, on hänkin kehittynyt hurjasti! Minho ei ole koskaan ollut mielestäni paras räppääjä, mutta WOW, kerrankin hänen kohtansa oli se jota rakastin eniten. Räppi oli aivan mahtava! Onew ja Jonghyun olivat loistavia niin kuin aina ja he todella kuuluvat kpopin parhaisiin laulajiin. En saa tietenkään unohtaa Keytä, jonka ääni on myöskin ihana, mutta itse tykkään enemmän kun hän räppää Minhon kanssa.
Jos pitäisi antaa arvosana tällä kappaleelle niin antaisin 5/5! Tämä on paras kappale jonka olen tänä vuonna kuullut ja toivon että he tekevät vielä toisenkin comebackin tänä vuonna. En voi vielä kertoa mielipidettäni muista albumin kappaleista sillä en ole niitä vielä kuunnellut, mutta pääsen kuuntelemaan niitä pian kun tilaamani albumi tulee postissa :)

Mitä te tykkäsitte Dream Girl kappaleesta?


3 comments:

 1. Ihanaa löytää joku joka tykkää kas Kpopista! : D
  Rakastan itse SHINee:ta ihan sikana. Ja Dream girl ja se koko uuden albumin eka osa on ihana. ; )
  Liityin lukijaks koska mielen kiinnolla odotan mitä kirjoitat seuraavaksi!

  Tässä mun blogi http://theworldofshawol.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. ainiin ja unohsin lisätä että rakastan minhoa!!! :3 ^^

   Delete
  2. Hei, kiitos kommentista :) Samoin, ihanaa löytää joku suomesta joka tykkää kpopista sillä kavereistani vain yksi kuuntelee kpoppia. SHINee on kyllä ihana, kuuluu lempi poikabändeihin, ja albumi on ihan mahtava! En malta odottaa toista osaa. Oma suosikkini SHINeesta ovat Key sekä Onew. Käväisin katselemassa blogiasi ja liityin lukiaksi :))

   Delete