Wednesday, March 13, 2013

Uudet levyt
Viikon aikana levy kokoelmani on kasvannut huimasti! Kauan odottamani SHINeen The Misconceptions of You saapui muutaman viikon odotuksen jälkeen postiin ja täytyy sanoa että oli kyllä odottamisen arvoinen. Kappaleet ovat aivan mahtavia ja levyn photobook on NAM :3 SM teki kyllä parhaansa tämän levyn kanssa, kuvat ovat ihania, jotkun hieman sumuisia, mutta se ei haittaa ja täytyy sanoa että en ole koskaan nähnyt näin erikoista photobookia. Sain muuten Minhon's photocardin :)
Nu'est Actionin ostin tumblr käyttäjältä muistaakseni hintaan 12 USD, oli pakko saada sillä Nu'est on aivan mahtava poikabändi enkä ennestään omistanut yhtään heidän levyään. Kuolasin nähdessäni photobookin ja varsinkin Aaronin kuvat (lempparini).
Girl's Generation The Boys albumi on eBaystä ja täytyy myöntää että en ole GG:n fani, mutta tämäkin oli pakko ostaa sillä Hyoyeon on aivan mahtava ja albumi näytti hienolta, ke ke ke. Jos SHINeen photobook oli erikoinen, niin on myös GG:n. Photobookia ei ollut vaan albumissa oli 10 pahvilappua (?), joissa oli jokaisesta omat kuvat sekä yksi ryhmäkuva. Mukana ei tullut photocardia, mutta lähettäjä laittoi mukaan Girl's Generation walletcard pakkauksen, jossa oli kaksipuoliset kuvat jokaisesta.
Karan Pandoran tilasin Soompista EXO-M ja EXO-K albumin kanssa (toinen M-albumi ostettu viime vuonna, mutta eksyi kuvaan) ja tilaus tuli myös muutaman viikon odotuksen jälkeen. Pandora on ulkonäöltään simple, mutta kaunis. Albumi on valkoinen myös sisältä ja niin on myös photobook. Jos olet nähnyt Pandoran teaser kuvat, niin ne löytyvät photobookista muutaman uuden kuvan kanssa. Albumi on siis mini albumi jossa on 5 kappaletta, lempparini on Padora <3
Kuvasta puuttuu Hello Venuksen albumi joka on saapunut postiin, mutta en ole kerennyt vielä hakemaan.

Jos joku on kiinnostunut ostamaan toisen EXO-M albumeistani, niin laitahan viestiä :)

No comments:

Post a Comment