Tuesday, February 19, 2013

Ensimmäinen postaus

Muutama kuukausi sitten aloin miettiä oman blogin aloittamista, mutta se jäi vain ajatukseksi sillä en ollut varma jaksaisinko oikeasti ylläpitää blogia ja kirjoittaa usein postauksia. Eilen kuitenkin päätin vihdoin ja viimein luoda blogin, ja mietittyäni pitkään nimeä blogilleni, päädyin Exotic Inspiriteen. Jos et vielä tiedä mistä nimi tulee niin nimessä yhdistyy EXO ja Infinite nimisten poika ryhmien faniklubien nimet, Exotic tosin on vielä epävirallinen nimi.
Joillekkin teille saattaa olla tuttu minun käyttäjänimeni WonderBinnie, joka on siis käytössäni joka paikassa (tumblr, aff, youtube...) ja jota aijoin käyttää täälläkin. Miksi? Olen jo niin tottunut käyttäjänimeeni, että vierastan onlinessa oikeaa nimeäni XD Mutta jos välttämättä haluatte tietää sen niin ehkä paljastan sen myöhemmin.


Asiasta toiseen, tässä blogissa siis kirjoittelen kaikesta kpoppiin liittyvästä (videot, albumit, ryhmät, laulajat...) sekä saatan kirjoitella myös näyttelijöistä ja k-drama maailmasta. Tulen esittelemään ostamiani albumeita ja kertomaan omia mielipiteitäni niistä, ja myöhemmin olisi tarkoitus myös myydä levyjäni pois :) Video postauksiakin luultavasti tulee uusista albumeista joita ostan, mutta se ei ole varmaa, riippuu kysynnästä.
Monet varmaan pitävät minua hulluna kun olen valmis myymään levyjäni XD Tiedän hyvin miten hankalaa on ostaa kpop levyjä ellei niitä pysty ostamaan ulkomailta tai ei ole varaa ostaa sieltä sillä postituskulut voivat olla hurjat. Suomestakin saa muutamasta paikasta joitain kpop levyjä, mutta hinnat ovat korkeat. Kun en enään kuuntele levyjäni tai haluan ostaa uusia, myyn ne mieluiten pois kuin pidän hyllyssä pölyttymässä.

Minut löytää muuten myös tumblrista, joten lisäilkää ja tulkaa juttelemaan. Täälläkin saa jättää kommenttia ja kysyä kysymyksiä sekä ehdottaa ryhmiä, laulajia jne. joista haluaisit että kirjoitan.
P.S. Kirjoitan usein englanniksi, joten suomenkieleni voi olla outoa :D

1 comment:

  1. Apua! Kohta on paras kaverini syntymä päivät ja on pakko ostaa exon growl ja overdose albumi vaikka overdose ei ole vielä tullut. Kpop martista kyllä voi tilata overdose albumin ja ei maksa kun 9 euro ja paketti lähetetään kun video on saapunut ja levy on kaupoissa. Kysymys on että voiko ihan oikeesti luottaa kpop marttiin koska on eka kerta kun ajon tilata kpop levyn

    ReplyDelete