Sunday, June 23, 2013

Sexy Beat


OH MY FEEEEEEEEELS!!!
Oon ollut A+ Oh Yeah päivistä saakka ja vihdoin pojat ovat tulleet takasin uudella mini albumilla nimeltä Sexy Beat. Halusin kirjoittaa Smoky Girl kappaleesta kun musiikki video ilmestyi, mutta päätin kärsivällisesti odottaa albumin saapumista. MBLAQ fanina odotin todella paljon tältä albumilta eikä MBLAQ pettänyt odotuksia, päin vastoin, albumi on parempi kuin odotin! Rakastan sitä. Albumi tuo mieleen Justin Timblerlake fiiliksen ja erottuu edukseen muista tämän hetken albumeista. Usein MBLAQin kappaleissa on nopea ja voimakas beatti, mutta nyt albumi keskittyy selvästi poikien ihaniin ääniin ja kappaleet ovat rauhallisempia kuin mihin olen MBLAQilta tottunut. MBLAQin edellinen tittle kappale It's War oli hieman pettymys mulle, mutta Smoky Girl korvaa sen. Täytyy myöntää että ekalla kuuntelu kerralla Smoky Girlsin alku ei oikein iskenyt muhun, se oli jotenkin...tylsä, mutta Thunderin smoky girl, smoky girl, smoky girl toiston jälkeen kappale muuttui kuitenkin paremmaksi ja rakastuin siihen. Beat muuttui hitaasta nopeammaksi ja kappale sai eloa. Toisella kuuntelu kerralla aloin myös pitämään kappaleen alusta eikä se enään kuulosta tylsältä.  Kappaleessa näkee hyvin miten MBLAQin jäsenten äänet sointuvat hyvin toisiinsa ja olen iloinen myös että Joon on saanut enemmän laulu kohtia. Smoky Girl on ehdottomasti mun lempparini albumilta, erottuu muista kappaleista ja Mirin räp kohta *dies*. Toinen lemppari kappale on R U OK? jossa G.O:n ääni kuullostaa erityisen hyvältä ja Seungho...oooh my Seungho, perfect! Muut kappaleet ovat kanssa aivan mahtavia ja albumi on pakko toistaa ainakin kolmeen kertaan peräkkäin :) Vaikka albumi on mahtava, on albumin kuvakirja hieman pettymys :/ Kuvakirja on lyhyt ja kuvat ovat samat mitkä näimme jo teaser kuvissa, jopa Mirin creepy looking kuva on kuvakirjassa. No, kaikkea ei voi saada. Parempi että albumi on hyvä ja kuvakirja huono kuin toisinpäin, vai mitä?

Kekeke. Sain muuten Thunderin kuvakortin. Taitaa olla ensimmäinen kerta kun sain mun biasin kortin suoraan albumista, usein saan aina vähiten lempparin kortin.

Ps. Oonko ainut jonka mielestä Sexy Beat albumin kannen tyttö näyttää ihan Joonilta O_o Voisin vaikka vannoa että on Joon.

Tilasin Sexy Beat albumin kanssa TheFaceShopin Happy Chu Lip (sävy PK102)  huulikiillon joka on saman värinen kuin putkilo. Todella nätin värinen huulilla ja antaa kivan kiillon :)

Ei mulla muuta :D


2 comments:

  1. OMG Seungho kuinka söpö *___*

    ReplyDelete
  2. O.O 'Sexy Beat'...*dies*
    If I think a little about it, I'm kinda happy you didn't get Seung Ho's card... or I would have had to steal it from you, unnie *.*

    ReplyDelete