Wednesday, June 12, 2013

Kiss&Hug


Tänään vihdoin sain käsiini Kpopmartista tilaamani paketin jossa siis oli EXO:n molemmat albumit, Kiss sekä Hug. Noh, huomasin heti että paketti oli kärsinyt paljon postituksessa ja pyöräillessäni kotiin, toivoin että albumit olisivat sentään täysin kunnossa. Avasin paketin ja albumit näyttivät olevan kunnossa...kunnes otin ne pois laatikosta ja revin irti kuplamuovin. Kpop fanin pahin painajainen tapahtui; molemmat albumit olivat hävinneet taistelun postia vastaan TT_TT Molempien albumeitten ylin kulma on taittunut, EXO-M albumin kulma enemmän. Why? Oh, why? Inhoan kun EXO:n albumit ovat niin heikkoa tekoa. Täytyy laittaa hieman kirjoja albumeitten päälle jotta ne (toivottavasti) suoristuisivat ennalleen. Vahingosta huolimatta, albumit ovat ihania! En viitsi laittaa albumin sisällöstä tänne kuvia sillä en halua spoilata ketään joka odottaa omaansa, mutta voin sanoa että molemmissa on koulu aiheisia kuvia, kummassakin albumissa erilaisia sekä joitakin samoja. Albumissa oli sisällä kummassakin ID kortti ja sain Baekhyunin sekä Chanyeolin. Tykkään molemmista, mutta harmittaa etten saanut Kyungsoon korttia.


 Sain just kuunneltua EXO-K:n albumin kokonaan ja OMG! Täydellinen albumi. Tykkään siitä että tää albumi keskitty enemmän EXO:n kauniisiin ääniin ja kappaleet on rauhallisempia kuin Mamassa eikä niissä ole yhtään ylimäärästä huutoa. Mun mielestä albumin parhaat kappaleet on ehdottomasti Wolf, Don't Go, 3.6.5 ja Peter Pan. Kaikki on hehkuttanu Baby Don't Cry kappaletta kamalasti, mutta muhun se ei iskenyt niin paljon (tunteetonko?) kuin muut albumin kappaleet. Voi olla että mieli muuttuu toisella kuuntelu kerralla ja sanojen lukemisen jälkeen. Don't Go on kyllä ehdottomasti paras EXO kappale, etenkin kun Kyungsoolla on paljon laulu kohtia <3 Yes, I'm biased! Kyungsoolla on vaan niin jumalattoman ihana ääni ja sitten vielä sen persoonallisuus on jotain niin söpöä, että sydän lyö kovempaa aina ku nään sen jossain ohjelmassa. Rakastan Kyungsoota niin paljon että tekee mieli vaihtaa tän blogin nimeks Exotic Kyungsoo XD No mutta se Kyungsoosta.Oon lukenu youtubesta kommentteja ja jotkut on sanonu että 3.6.5 on Korealainen version yhdestä One Directionin kappaletta (en muista nimeä), mutta se on kyllä täysin puppua. Kappaleissa on EHKÄ hieman samanlainen beatti alussa mutta kappaleet ovat aivan erilaisia joten joillain on kyllä korvissa vikaa. Peter Pan on taas kappale jonka sanoista tykkään todella paljon. Beatti on ihana ja kappale jää soimaan päähään, halusit sitä tai et. Yllätys, yllätys...Kappale olisi täydellinen Disney leffaan :D Haluasin nähdä EXO:n laulavan Peter Panin livenä, olisi mielenkiintoista nähdä sen koreografia. Voin kuvitella pojat vihreisiin trikoisiin ja vihreään hattuun...tai ehkä en. EXO-M albumia en ole vielä kuunnellut, mutta uskon että rakastan myös sitä sillä EXO-M:ssä on todella hyviä laulajia ja ovathan kappaleet samoja.

Seuraava postaus onkin sitten luultavasti MBLAQin Sexy Beat albumista joka on parhaillaan matkalla kohti Suomea.

Hyvää kesää kaikille...vaikka ilma onkin tällä hetkellä aivan kauhea (ainakin täällä).

6 comments:

 1. Voi ei mikä tuuri :( Mut oikeesti albumit on täydellisiä *__*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yep. Kirosin kyllä päässä ku näin paketin ja albumit. Tilaan molemmat albumit uudestaan ku metsästän kuvakortteja, mut pitää tilata muitaki albumeita samalla nii ei pääse liikkumaan paketissa niin paljoo.

   Delete
  2. Oon ehkä kuullu joskus ennenkin kauhutarinoita kpopmartista :| Ihme sinänsä et noiki oli muoveissa ja sillee.. Mulle oli tungettu sinne pahvilaatikon alle korealaista sanomalehteä, niin se oli ihan täynnä *_*

   Kuuntele muuten äkkiä se M:än versio! Tykkään siitä enemmän ku K:n :DD

   Delete
  3. Toi pahvilaatikko oli tosi pehmee ja albumit kolis ku vähänki liikutti laatikkoo. Harmittaa kyllä. Ehkä ens kerralla tilaan sittenki kpoptownista ku ne pakkaa kuplamuoviin ja kuplamuovikirjeeseen tiiviisti albumit.

   Kuuntelin ton M version! Ihana. Jotku biisit kuten Baby Don't Cry ja Let out the beast kuulosti Kiinaks paremmalta. Mun lemppari oli kyl Peter Pan.

   Delete
 2. Mulla oli siihen laatikkoon lyöty viel tarra et "fragile" et varmaa seki osasyy miks tuli hyvänä perille :)

  Mun mielestä M:n kaikki biisit oli parempia paitsi wolf.. Se kuulostaa jännälle kiinaks

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sais kyllä Kpopmart kanssa merkitä "fragile" paketteihinsa :D

   No mulla Kyungsoo on syy siihen miks pidän K:n kappaleista enemmän ku M:n. Ma boy.

   Delete