Wednesday, March 20, 2013

U-Kiss- CollageTaas on uusi albumi kokoelmassani, eilen postilaatikosta löytyi kpoptownista tilaamani paketti, jossa oli U-Kissin uusin albumi Collage sekä sormus. Yllätyin siitä miten nopeasti paketti tuli sillä usein tilauksissani menee yli kaksi viikkoa, mutta tämän tilasin 6.3 ja sain 19.3. Aloin kuuntelemaan U-Kissiä vakituisesti vasta kun he julkaisivat Neverlandin, joka on vieläkin mielestäni heidän paras kappaleensa. Olen kuullut aikaisemmatkin kappaleet, mutta vain muutamaan kertaan. Tämä on ehdottomasti U-Kissin paras albumi! Albumissa on siis yhteensä 12 kappaletta, joihin kuuluu Soohyunin ja Hoonin duetto More Painful Than Pain, Kevinin soolo My Reason sekä AJ:n ja Elin duetto Party All the Time. Oma suosikkini albumilta on ehdottomasti 10. kappale Cause I Love You, mutta täytyy sanoa että More Painful Than Pain on myös aivan ihana, Soohyunin ja Hoonin äänet sopivat täydellisesti yhteen ja melodia on rauhoittava. Standing Still, joka on siis albumin tittle track, erottuu mielestäni muista kappaleista heti alku sekunneilla, positiivisesti, ja olen iloinen että juuri se on valittu tittle trackiksi. Pidän erityisesti siitä että kertosäe on suurimmaksi osaksi englanniksi, joten sitä on helppo ulkomaailaisenkin laulaa mukana, ja täytyy myöntää että niin olen tehnytkin ;) Lempi kohtani kappaleessa on Elin ja AJ:n räppi, jota en voi olla toistamatta sekä Kevinin kohdat. Rakastan Kevinin ääntä ja hänestä on tullut Elin kanssa lempi jäseneni, jotka siis ennen olivat Kiseop ja Dongho. Jos olet katsonut Eat Your Kimchin haastatteluja U-Kissin kanssa, niin ymmärt miksi Kevin ja Eli ovat suosikkini.
Toivon todella että U-Kiss vihdoin ja viimein voittaisi palkinnon edes yhdessä musiikki ohjelmassa, he todella ansaitsivat sen! Neverlandin kanssa he olivat jo niin lähellä voitto.

Jos olet U-Kiss fani niin tämä albumin on must to have!

2 comments:

 1. Kerroit tossa jossain alemassa postauksessa, et tullimaksut on kallistunu, niin jos tilaan kpoptownista 50€ tavaroita ja sivun ilmottama postitusmaksu on +20€ niin tuleeko siihen sitte vielä päälle ne 34€ tullimaksut?

  Eli toisin sanoen on järkevämpää tilata vaikka 3 pientä ostosta, kun yksi iso? :O

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, ainakin omasta mielestäni. Itse olen tilannut kaikki pienissä erissä, niin että tavaran arvo ollut alle 22 euroa tai muutaman euron yli. Tulee vähän kalliimmaksi, mutta lisämaksuja ei ole tullut.
   Päälle tuleva tullimaksu riippuu mitä paketissa on sisällä, tässä on linkki jossa enemmän tietoa http://www.tulli.fi/fi/suomen_tulli/julkaisut_ja_esitteet/asiakasohjeet/ostaminen_ulkomailta/tiedostot/019_yksityish.pdf
   Toivottavasti auttaa :)

   Delete