Thursday, March 21, 2013

TOP 5 K-Dramas

Noin vuosi sen jälkeen kun aloin kuuntelemaan korealaista musiikkia, löysin Korealaiset draamat ja rakastuin niihin heti. Olin aikaisemmin katsonut vain Japanilaisia sekä Taiwanilaisia komedia sarjoja, joten vaihtelu virkisti. Olen katsonut todella monta K-draamaa vuosien varrella, mutta tässä postauksessa esittelen niistä vain viisi, jotka ovat minun mielestäni parhaimmat. Aloitetaampa...



1. Coffee Prince/ The 1st Shop of Coffee Prince
Olen ollut Yoon Eun Hyen fani jo X-Man ajoista alkaen ja odotin innolla missä draamassa hän näyttelisi Princess Hoursin ja The Vineyard Manin jälkeen. Kun Coffee Prince alkoi, tiesin että tulisin rakastamaan sarjaa. Yoon Eun Hye on loistava poikatyttö Eun Chanin roolissa ja Gong Yoo sekä muut "Princet" ovat hyvää silmäruokaa ;) Sarjassa on loistava juoni (perustuu siis novelliin) eikä se käy tylsäksi vaikka onkin 17 jaksoa pitkä. Sarja on niin hyvä että olen katsonut sen jo kolmeen kertaan ja neljäs kerta on juuri menossa.


2. Brilliant Legacy/Shining Inheritance
Han Hyo Joo kuuluu ehdottomasti Korean parhaimpiin näyttelijöihin! Hän onkin lempi näyttelijäni Moon Geung Youngin, Sung Yurin sekä Yoon Eun Hyen kanssa. Brilliant Legacy on oivallinen sekä koskettava draama. Yhtenä hetkenä hauska ja toisena pyyhit kyyneleitä pois nenäliinalla. Han Hyo Joo ja Lee Seung Gi sopivat todella hyvin yhteen ja heidän kemiansa tekee draamasta nautittavamman, vaikka välillä tekisikin mieli mottaista Lee Seung Gin hahmoa nenään. Jaksoja on 28, mikä on paljon, mutta kun sarja loppuu, jäät kaipaamaan vielä lisää.


3. The Snow Queen.
The Snow Queen on ensimmäinen Korealainen draama jonka näin, enkä voinut jättää sitä pois listalta. Kun aloitin katsomaan draamaa, epäilin Sung Yurin näyttelijän lahjoja kuultuani että hän on entinen idoli,  mutta onneksi epäillykseni oli väärässä. Sung Yuri on aivan loistava näyttelijä ja hän sai minut itkemään moneen kertaan, joten varaa viereesi paketti nenäliinoja jos aijot katsoa draaman, sillä The Snow Queen on koskettavin draama jonka olen nähnyt. Tarina ei jumita missään kohtaa ja Hyun Bin yhdessä Sung Yurin ovat mitä loistavin pari.


4. Spring Waltz
Tätä draamaa ei kovinkaan moni varmaan tunne, mutta minulle se on yksi lemppareistani. Ensimmäinen Han Hyo Joon draama jonka katsoin ja juuri tämä sai minut rakastumaan hänen näyttelemiseensä. Yksi syy miksi pidän niin paljon tästä draamasta on sen musiikki. Rakastan piano musiikkia ja sitä on tässä draamassa paljon, sillä toinen päähenkilöistä Yoon Jae Ha (Seo Do Young) on pianisti. Draamassa on myös näyttelijänä komea Daniel Henney joka on monelle tuttu Wolverinesta sekä Super Juniorin Choi Siwon, joka nähdään draamassa Park Eun Youngn (Han Hyo Joo) serkkuna. Jaksoja tässä upeassa draamassa on 20.



5. Ojakgyo Brothers
After Schoolin Uee todisti tällä draamalla, että hän todellakin osaa näytellä. Ojakgyo Brothers keräsi loistavat katsoja luvut ja oli vuosien 2011-2012 yksi katsotuimmista draamoista vaikka onkin 58 jaksoa pitkä. Baek Ja Eun (Uee) ja Hwang Tae Hee (Joo Won) ovat sarjan tähdet ja loistavat koko sarjan aikana. He sopivat niin täydellisesti yhteen että media jopa epäili heidän seurustelevan oikeasti (mikä ei haittaisi faneja ollenkaan). Draama on hauska ja jossain kohdin surullinen. Suosittelen vahvasti tämän draaman katsomista, jos et ole sitä vielä katsonut.

6 comments:

  1. Dramat jotka listasit TOP 5 ovat mielestäni myös hyviä. Mutta mielestäni paras K Drama on: To the beautiful you. Voisit kirjoittaa siitä jos olet sen katsonut itse rakastan sitä ja olisi kiva lukea siitä sinun kannaltasi. : D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arvelinkin että se voisi olla sun lemppari, kun Minho on pääroolissa :) Itse en ole vielä kerennyt katsomaan kun noita draamoja on tullut niin paljon, mutta varmasti katson heti Coffee Princen uusinta kerroksen jälkeen :3

      Delete
  2. Hahah kiva. täs on linkki mistä kannattaa kattoo
    http://smb2stfinitesubs.blogspot.fi/2012/08/eng-sub-full-sbs-to-beautiful-you.html
    Mun mielestä Dramacrazy Links on paras kattooo..
    Mut hei tottakai se on lemppari kun MINHO on siinä.! <3
    Oon ite kattonu To The Beautiful You:n varmaan 5 kertaa!

    ReplyDelete
  3. Rakastuin Coffee Princeen!! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihanaa! Se on niin täydellinen draama et kaikkien pitäis kattoo se :) Katoitko kokonaan jo?

      Delete
    2. Joo, sain toissapäivänä katottuu ja nyt tilaan sen netistä parin muun draaman kanssa! ; )

      Delete