Sunday, October 13, 2013

XOXO (re-package versions) + Block B Win


Kummatkin versiot EXO:n repackaged albumeista on ollut mulla jo pitkään, mutta syy siihen miksi kesti näin kauan tehdä tämä postaus on koska en ole löytänyt oikeita sanoja kuvaamaan tätä albumia ja etenkin Growl kappaletta. Albumin kappaleet ovat muuten samat kuin XOXO albumissa, mutta repackaged versiossa on kolme uutta kappaletta: Growl, XOXO ja Lucky. XOXO ja Lucky ovat molemmat loistavia kappaleita Exolta mutta Growl on ehdottomasti paras Exon kappale tähän mennessä, se on vaan niin...niin...hold on...

 
I FREAKING LOVE IT! Kappale sekä musiikki videot on ihan sika mahtavia. Rakastan videon tanssi versiota jonka koreografian keksijä on kyllä fucking genius. Paras koreografia vuonna 2013 ja erityisen hyvän siitä tekee 360 asteen kamera joka tekee videosta vielä paremman näkösen. Mun reaktio koko videon aikana oli kyllä sellanen että olis pitänyt ottaa videota :D Kun Kyungsoo ilmestyi ruutuun niin hyppäsin ylös tuolilta ja laitoin naaman melkeen näyttöön kiinni. Kekeke. Kyungsoo bias in here :P Ekan katselu kerran keskityin vaan Kyungsooseen mutta tokalla kerralla katoin sitten paremmin muitakin. Xiumin on pudottanu reilusti painoa, joka varmaan johtuu muutaman fanin kommenteista :( Mun omasta mielestä Xiumin oli just sopivan kokoinen, nyt on liian laiha. Silmiin myös iski Tao, Kai sekä Chen jotka on nyt paremman näköisiä kuin koskaan. Sitten itse kappaleesta. Rakastan kuinka Growlissa Exo näyttää laulutaitonsa ja osoittaa vihaajille että he ovat lahjakkaita. Kappaleessa on ihana R&B soundi eikä mulla ole mitään negatiivistä sanottavaa mistään. Alusta loppuun kappale on aivan mahtava enkä saa sitä pois mielestäni. Nykyään tosi monessa kpop kappaleessa on kohtia jotka tekevät kappaleesta sekalaisen kuulosen (SNSD I got a boy, CL The Baddest Female), mutta Growl:ssa jokainen kohta sopii toisiinsa. Yleensä minulla on tapana tykätä Korealaisista versioista enemmän, mutta Growlin tapauksessa en osaa päättä kumpi versio olisi suosikkini. Kummatkin versiot kuullostavat niin hyviltä. 

Olin muuten sen verran onnekas albumeitten suhteen että sain Chanyeolin ja Sehunin versio A kortit. Sehunin vaihdoin erään Eurooppalaisen kanssa Kyungsoon versio A korttiin <3 Eli jos ette ole tietoisia, A versio kortit ovat paljon arvokkaampia kuin B versiot. Tumblrissa on tarjottu huikeita summia joistain versio A korteista. Muistaakseni yksi Kris versio A kortti myytiin noin 90 dollarilla O_o Itselläni ei ole varaa ostaa noin kallita kortteja joten olen iloinen että sain ne albumeissani.


Täytyy viellä tähän loppuun hehkuttaa Block B:n ensimmäisestä musiikki ohjelma voitosta! Mä oon siis niin hyvällä tuulella tänään!!! Itkin vaan kun katsoin youtubesta clipin jossa pojat voitti. Zico kattoo ympärilleen että onks tää oikeesti totta ja P.O parka oli ihan itkuisen näkönen. Taeil tais jopa alkaa itkemään. Harmittaa vaan kuinka nopea tempoinen toi Inkigayon loppu oli :/ Olis antanu Block B:lle enemmän aikaa puhua ja näyttäny enemmän encore stagea. Very Good on Growlin kanssa tän vuoden parhaimmat kappaleet!

Päätän tämän blogi tekstin P.O:n viestiin faneille <3
"Ah really, thank you thank you and thank you very very much to our BBCs who made it possible for us to win first place on Inkigayo today.
I’m sorry, and even more than that I’m grateful, I love you~~~~
I tried to really hard to hold back from crying, but in the end it all poured out.
Memories from the past, when it was hard, kept coming to my mind. It’s really true that it’s the darkest before the sun rises.
I’ll work harder and I’m become much much much cooler.
BBC, you believed in us until the end even though we messed up, or there was no news aout us and you really didn’t know where we are or what we were doing.
You cheered for us, and became our strength, and really became our light like in our song title.
You waited for us until we could see the light like this today.
Thank you so very much, and I’ll never forget you as long as I live, until I die.
No, even when I die I’ll remember you. Let’s really be together until the end.
Keu-ha, I can’t believe Block B won first place, first placeㅠㅠ!!!!"
Translated by: Youngha @ blockbintl2 comments:

  1. Ah, Growl <3 Biisi, joka sai mut mukaan EXO:n fanilaumaan :D

    Kunpa CL:n soolosinkussa olisi ollut jotain Growlin henkistä vibaa, mun suuret odotukset suoraan sanottuna mureni heti Baddest Femalen jälkeen...

    ReplyDelete
  2. Juup oon kyl samaa mielt. Ite en oo kuunnellu EXOlt mitää muut, ku Growlin...

    ReplyDelete