Thursday, August 29, 2013

Just My Luck

Piti tässä aikaisemmin tällä viikolla kirjoittaa Beastin uudesta albumista mutta halusin ensin jakaa kanssanne koomisen-huonon Sunnuntaini.

Oli kyllä maailman huonoin päivä koskaan! Meidän suvussa aina vitsaillaan kuinka meidän perheellä on karsea tuuri ja sanovat aina että meillä on kömpelyys geeni. Olen aina naurannut sille mutta Sunnuntaina totesin että tämmöinen geeni meillä varmaan oikeasti on tai sitten oli vain todella huono päivä. Törmäsin heti aamulla päin huoneeni seinää mikä on ihan normaalia meillä, mutta tällä kertaa tuli hieman isommat mustelmat ja muutama kynsi katkesi siinä samalla. Aamupalan jälkeen menin mini iPadini kanssa sohvalle kun se yhtäkkiä vain putosi lattialle ja tietenkin näyttö meni rikki -.- Pikkusisko on pudottanu normi padin varmaan tuhat kertaa lattialle eikä siihen oo tullu naarmuakaan ja kun multa kerran putoaa niin heti on rikki. Voi tätä ärsytyksen määrää. Ärsytystä lisää myös se että huolto maksaa 179 euroa, josta vakuutus korvaa sen 29 euroa kun omavastuu on 150 euroa. Great.


Padin rikkoutuminen ei jääny viimeiseksi onnettomuudeksi Sunnuntaina nimittäin juuri silloin kun olin jääkaapilla ottamassa juotavaa, hellalla olevasta kattilasta roiskui kuumaa vettä jaloille joka poltti ihan pirusti. Huusin siinä sitten keittiössä kivun takia ja jälkeen päin kyllä täytyy myöntää että olihan se aika koomista. Tuntuu että näin käy vaan leffoissa. Äitikin siinä hetken kuluttua naureskeli vatsansa kipeäksi mun tuurille ja käski laittamaan bepanthenia jalkaan jotta kipu helpottais. Eikä tässä ollu viellä kaikki :D Ehei, sain nimittäin kanssa pienen aivotärähdyksen Sunnuntaina. Jep. Mun huoneeni on entinen ullakko jossa on madaltuva katto ja minä tyhmänä unohdin illalla siiliä ruokkiessani sen, ja kolautin pääni todella kovaa kattoon. Olo oli silloin viellä ihan hyvä mutta myöhemmin päätä alkoi särkeä ja jossain vaiheessa nukahdin. Maanantai aamuna oli viellä vähän huono olo eikä ruoka oikeen maistunut mutta ajattelin että lääkäriin en mene kun kumminkin vain määräävät buranaa. Oloni onneksi myöhemmin helpotti ja ruokakin alkoi taas maistumaan.

Että sellainen Sunnuntai oli :D Huomenna olisi tulossa muuten Beastin uudesta albumista postaus.


No comments:

Post a Comment